Hercolubus o Planeta Vermell

 

 

 
       HOME
       PORTADA
       DOWNLOAD PDF
       EXTRACTES
       ALTRES CAPÍTOLS
     L’AUTOR
       ON COMPRAR?
       ALTRES EDICIONS
 
L’Autor
  V.M. RABOLU  
   
       

V.M. Rabolú va néixer el 1926 a Colòmbia dins una família senzilla i humil. Des que era un infant va quedar meravellat per la bellesa i saviesa de la Natura i va dedicar la seva vida laboral a l’agricultura.

El 1952 va trobar el veritable Coneixement espiritual a la Sierra Nevada de Santa Marta (Colòmbia) i ben aviat va comprendre que tenia davant seu l’oportunitat d’assolir el desenvolupament i el perfeccionament intern al que tants éssers humans aspiren.

Amb voluntat i tenacitat va aplicar sobre sí mateix les claus pràctiques que li van ser donades, i així va aconseguir avançar per la sempre difícil senda de la veritable espiritualitat mitjançant el despertar de la Consciència.

Com a conseqüència dels èxits obtinguts en el seu desenvolupament interior, V.M. Rabolú comença, a partir dels anys 70 i sempre de forma altruista i desinteressada, una infatigable labor de divulgació pública de la veritable Saviesa a nivell internacional mitjançant conferències, cursos, congressos, trobades internacionals, etc.

El 1998, V.M. Rabolú fa un últim esforç per ajudar aquesta Humanitat i escriu amb gran sacrifici personal “Hercòlubus o Planeta Vermell” on, gràcies a les seves facultats conscients, pot descriure amb detall i sense lloc a cap error els terribles esdeveniments que es produiran a curt termini a la Terra degut a l’acostament del planeta Hercòlubus, així com allò que podem fer sobre nosaltres mateixos per tal d’evitar-ho.

Va morir el 8 de gener de 2000 a Bogotà (Colòmbia).

© 2002 A. Prats editor
E-mail: infohercolubus@yahoo.es
Web optimitzat per a ie 800x600