Hercolubus o Planeta Vermell

 

 

 
       HOME
       PORTADA
       DOWNLOAD PDF
     EXTRACTES
       ALTRES CAPÍTOLS
       L’AUTOR
       ON COMPRAR?
       ALTRES EDICIONS
 
Extractes Hercolubus

Hercolubus o Planeta Vermell“Anem a parlar d’Hercòlubus o Planeta Vermell, que ve cap a la Terra. Els científics, segons versions, fins i tot l’han pesat. Diuen que fa tantes tones i tant de diàmetre, com si es tractés d’una joguina d’infants. Però no és així. L’Hercòlubus o Planeta Vermell és cinc o sis vegades més gran que Júpiter. És un gran gegant i no hi ha res que l’aturi o el desviï.”

V.M.Rabolú

Assaigs nuclears “Hi ha grans esquerdes al llarg del mar, molt profundes, que ja estan fent contacte amb el foc de la Terra. Això és degut precisament als assaigs nuclears que estan fent els científics i les potències, que es creuen potències, sense mesurar les conseqüències de les barbaritats que han comès i estan cometent contra el planeta i contra la Humanitat.”

V.M.Rabolú

Terratrèmols“D’acord amb l’esquerdament sorgiran sismes de mar, terratrèmols, coses espantoses a l’aigua i la terra i no quedarà cap ciutat costanera que no sigui arrasada. I començarà l’enfonsament del nostre planeta a l’oceà, perquè ja s’ha mogut l’eix de la Terra per tots els assaigs que estan fent.”

V.M.Rabolú

Sismes submarins“L’eix de la Terra ja és fora del seu lloc, i amb sismes i terratrèmols, acabarà d’afluixar-se i vindrà l’enfonsament. No cregueu, estimat lector, que el planeta s’enfonsarà de sobte. Aquest és un procés llarg, lent, angoixant i …”

V.M.Rabolú

© 2002 A. Prats editor
E-mail: infohercolubus@yahoo.es
Web optimitzat per a ie 800x600